Ειδήσεις


Διαγώνισμα Φυσικής Α´Λυκείου, του Ιωάννη Γεωργαντά

Ο καθηγητής Φυσικής Ιωάννης Γεωργαντάς ετοίμασε και προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό της σελίδας μας ένα διαγώνισμα στην ύλη της εισαγωγής και της παραγράφου 1.1 της Φυσικής Α´Λυκείου! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν έναν έλεγχο γνώσεων στο πρώτο μέρος της φετινής ύλης!

Νέο γυμνάσιο:όλες οι αλλαγές

Οριστικά στις 6 Ιουνίου οι Πανελλαδικές εξετάσεις 2017

Διαγώνισμα Φυσικής Γ´Γυμνασίου από Ιωάννη Γεωργαντά

Ο καθηγητής Φυσικής Ιωάννης Γεωργαντάς ετοίμασε και προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό της σελίδας μας ένα διαγώνισμα στην ύλη του 1ου κεφαλαίου της Φυσικής Γ´Γυμνασίου! Ας κάνουμε λοιπόν έναν έλεγχο γνώσεων στο πρώτο μέρος της φετινής ύλης!


Διαγώνισμα Φυσικής Β΄ Γυμνασίου από Ιωάννη Γεωργαντά

Το πρώτο τετράμηνο ολοκληρώνεται και καλό είναι να δούμε που βρίσκεται το επίπεδο των γνώσεων μας! Στο επόμενο αρχείο θα βρείτε ένα ενδεικτικό διαγώνισμα για την Φυσική Β΄ Γυμνασίου από τον Φυσικό-Μετεωρολόγο Ιωάννη Γεωργαντά.

Νέο γυμνάσιο:όλες οι αλλαγές

Ναυσιπλοϊα 2: Απαντήσεις Πανελλαδικών 2017 από Ι. Γεωργαντά!

Πρώτοι από όλους δίνουμε και πάλι τις απαντήσεις στα μαθήματα ειδικότητας του ΕΠΑΛ για τον τομέα Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού!


Απαντήσεις στη Μεταφορά Φορτίων, Πανελλήνιες 2017

Παρακάτω δίνονται τα θέματα και οι απαντήσεις στο μάθημα Μεταφορά Φορτίων όπως τις επιμελήθηκε ο καθηγητής φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης Ιωάννης Γεωργαντάς, Φυσικός-Μετεωρολόγος Παν. Αθηνών. Επικοινωνία: 6945028011 Θέματα: http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2017/EXETASEIS-2017/them_metfort_epal_c_hmer_170613.pdf Απαντήσεις:  


Πανελλαδικές 2017

Απαντήσεις στα Στοιχεία Μηχανών ΕΠΑΛ, Πανελλήνιες 2017

Παρακάτω δίνονται τα θέματα και οι απαντήσεις στο μάθημα Στοιχεία Μηχανών όπως τις επιμελήθηκε ο καθηγητής φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης Ιωάννης Γεωργαντάς, Φυσικός-Μετεωρολόγος Παν. Αθηνών. Επικοινωνία: 6945028011 Θέματα: http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2017/EXETASEIS-2017/them_stxmhx_epal_c_hmer_170610.pdf Απαντήσεις: