ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ 29

Διαγωνισμός των εκδόσεων Γεωργαντάς

Διαγωνισμός των εκδόσεων Γεωργαντάς

Διαγωνισμός των εκδόσεων Γεωργαντάς

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
Δύο τυχεροί θα κερδίσουν το εκπαιδευτικό βιβλίο του Ιωάννη Γεωργαντά “Άλγεβρα Α’ Λυκείου.Αναλυτικές λύσεις των ασκήσεων της Τράπεζας Θεμάτων” το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γεωργαντάς.
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:
1. Πατάτε “Μου αρέσει” στη σελίδα της Σοφής Κουκουβάγιας στο facebook (https://www.facebook.com/sofikoukouvagia)
2. Πατάτε “Μου αρέσει” στη σελίδα των εκδόσεων Γεωργαντάς στο facebook (https://www.facebook.com/pages/Εκδόσεις-Γεωργαντάς-Georgadas-Publications/1493667210881657)
3. Πατάτε “Μου αρέσει” στη φωτογραφία του διαγωνισμού.
4. Αφήνετε ένα σχόλιο κάτω από αυτή τη φωτογραφία.
5. Κάνετε δημόσια κοινοποίηση στον τοίχο σας.
Και τα πέντε βήματα είναι υποχρεωτικά για τη συμμετοχή σας. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα.
Καλή τύχη!!!

Χορηγός επικοινωνίας διαγωνισμού: ediagonismoi.gr, saveandwin.gr

 

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.

Δέσποινα Γεωργαντά

Γεννήθηκα το 1983 στη Ρόδο και μεγάλωσα στη Λαμία. Σπούδασα Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης έχω το ανώτατο πτυχίο HSK Proficiency Test στα Κινέζικα. Μιλάω Κινέζικα, Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Διαμένω μόνιμα στη Λαμία όπου και διδάσκω φιλολογικά μαθήματα και κινέζικα σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Από το 2008 έως το 2013 εργάστηκα ως αρχαιολόγος στην ΙΔ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. To 2013 δημιούργησα την εκπαιδευτική ιστοσελίδα www.sofikoukouvagia.gr και το 2016 την ιστοσελίδα www.e-chinese.gr και από τότε ασχολούμαι ενεργά με τη διαχείρισή τους. Επίσης από το 2013 ασχολούμαι εθελοντικά με την επιμέλεια και διόρθωση κειμένων στις ανοικτές, ψηφιακές, μη εμπορικές εκδόσεις Σαΐτα (www.saitapublications.gr). Τον Ιανουάριο του 2014 συμμετείχα στο συλλογικό ebook "Τα 10 δικαιώματα του (μικρού) επισκέπτη ενός Μουσείου".

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 thoughts on “ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ