Εκπαιδευτικό παιχνίδι για τη Μελέτη Περιβάλλοντος Α’, Β’, Γ’ και Δ’ Δημοτικού 2

Εκπαιδευτικό παιχνίδι για τη Μελέτη Περιβάλλοντος Α', Β', Γ' και Δ' Δημοτικού

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.

Δέσποινα Γεωργαντά

Γεννήθηκα το 1983 στη Ρόδο και μεγάλωσα στη Λαμία. Σπούδασα Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης έχω το ανώτατο πτυχίο HSK Proficiency Test στα Κινέζικα. Μιλάω Κινέζικα, Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Διαμένω μόνιμα στη Λαμία όπου και διδάσκω φιλολογικά μαθήματα και κινέζικα σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Από το 2008 έως το 2013 εργάστηκα ως αρχαιολόγος στην ΙΔ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. To 2013 δημιούργησα την εκπαιδευτική ιστοσελίδα www.sofikoukouvagia.gr και το 2016 την ιστοσελίδα www.e-chinese.gr και από τότε ασχολούμαι ενεργά με τη διαχείρισή τους. Επίσης από το 2013 ασχολούμαι εθελοντικά με την επιμέλεια και διόρθωση κειμένων στις ανοικτές, ψηφιακές, μη εμπορικές εκδόσεις Σαΐτα (www.saitapublications.gr). Τον Ιανουάριο του 2014 συμμετείχα στο συλλογικό ebook "Τα 10 δικαιώματα του (μικρού) επισκέπτη ενός Μουσείου".

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Εκπαιδευτικό παιχνίδι για τη Μελέτη Περιβάλλοντος Α’, Β’, Γ’ και Δ’ Δημοτικού

  • ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    Σας καλησπερίζω απο την ιστοσελίδα http://www.syllogoigoneon.gr Θα ήθελα να ζητήσω την άδειά σας να αναδημοσιεύουμε κάποια θέματά σας, αναφέροντας φυσικά την πηγή προέλευσης με ενεργό link.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συνεχίστε την καλή προσπάθεια . Περιμένω απάντησή σας.Η ιστοσελίδα μας φιλοξενεί συλλόγους γονέων από σχολεία όλης της Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας

    • Δέσποινα Γεωργαντά Post author

      Καλησπέρα. Σας απάντησα και στο mail ότι είναι χαρά μου να αναδημοσιεύσετε υλικό απ’ την ιστοσελίδα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.